Ha lief bruidspaar,

jullie hebben trouwplannen!

Wat een mooi vooruitzicht! Nu zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie grote dag. Jullie bruiloft, een belangrijk moment in jullie leven. Ik vind het geweldig om jullie bruiloft vast te leggen en zal dit met heel veel liefde en enthousiasme doen. Het moet een dag worden om nooit meer te vergeten!


Op deze pagina kun je inspiratie opdoen en lees je meer over mijn werkwijze.

Werkwijze

Aanvraag

Zijn jullie enthousiast geworden over mij, mijn werk en werkwijze? Door het contactformulier in te vullen, komen we met elkaar in contact. Ik zal jullie mijn trouwbrochure met alle informatie toesturen en laat jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum. 


Kennismaken

Voorafgaand aan de bruiloft vind ik het fijn om kennis te maken met het bruidspaar, ik nodig jullie graag uit bij mij thuis in Nieuwpoort. We bespreken al jullie wensen en ideeën, tijdens het gesprek kijken we of jullie verwachtingen in lijn liggen met mijn werkwijze en stijl. Ook liggen er altijd een demo-album, bedankfoto´s en ouderboekjes zodat jullie die kunnen bekijken.


Offerte

Na de kennismaking maak ik een offerte op aan de hand van jullie wensen. Jullie kunnen alles nog een keer rustig doorlezen. Offerte goedgekeurd? Dan is de datum definitief voor jullie gereserveerd!


Contact

Om jullie te ondersteunen in alle voorbereidingen voor de bruiloft zal ik tips delen en kunnen jullie al je vragen stellen. Vragen rondom fotografie, maar ook daarbuiten. Ik help jullie graag, inmiddels heb ik al heel wat

ervaring ;)


Telefoontje

Twee weken voor jullie trouwdag neem ik nog even telefonisch contact op om jullie definitieve dagplanning door te spreken. Jullie bruiloft komt nu echt dichtbij!


De bruiloft

Eindelijk is het zover, de dag waar we het zo lang over hebben gehad met zoveel voorbereidingen! Ik zorg ervoor dat ik op de afgesproken tijd bij jullie aanwezig ben. Tijdens de fotoshoot in de ochtend geef ik jullie alle aanwijzingen die nodig zijn voor het maken van mooie foto's. De rest van de bruiloft probeer ik op de achtergrond aanwezig te zijn en houd ik alles nauwkeuring in de gaten. Zo kan ik alle mooie en leuke momenten vastleggen op de juiste manier.


Na de bruiloft

Na de bruiloft ga ik zo snel mogelijk aan de slag met jullie trouwfoto´s. Binnen 5 dagen ontvangen jullie een uitgebreide preview van +50 foto's in een online galerij. Binnen 10 weken na de bruiloft ontvangen jullie alle foto's, daarna gaan we aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum als jullie daarvoor gekozen hebben.

Swipe!

Prijzen bruidsfotografie

Elke bruiloft is uniek, daarom heb ik verschillende pakketten samengesteld. Mijn prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij € 1495,- voor 8 uur fotografie op jullie trouwdag. 8 uur omdat ik jullie bruiloft het liefst zo volledig mogelijk vastleg. Als jullie dag korter dan 8 uur duurt kan ik uiteraard een offerte op maat maken.


Bij bruidsfotografie zit inbegrepen:

Een gezellig kennismakingsgesprek bij mij thuis 

Binnen 5 dagen een preview van +50 foto's om alvast na te kunnen genieten van jullie bruiloft

Minimaal 250 foto's (bij 8 uur fotografie)

Alle foto's zorgvuldig geselecteerd en bewerkt in mijn stijl

25% korting op een pre-weddingshoot 

Reiskosten binnen Nederland

Het is ook mogelijk om bedankfoto's en/of ouderalbums te kiezen, alles hierover is te vinden in mijn trouwbrochure!

Swipe om de bruiloft van johan & corlinde te bekijken

Swipe om de bruiloft van Wim & eveline te bekijken