Jullie hebben trouwplannen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf, maar hoe nu verder?

1 | Trouwbrochure aanvragen

Via het contactformulier, een e-mail naar info@bymaritfotografie.nl of via social media kunnen jullie mij een berichtje sturen en vrijblijvend de trouwbrochure aanvragen.


Nadat ik jullie aanvraag heb ontvangen en gekeken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum stuur ik jullie een mail terug met de trouwbrochure met alle informatie over trouwen By Marit Fotografie en de tarieven. (Let op! Mijn mail komt vaak in de spam box terecht!)

2 | Kennismakingsgesprek

Nadat jullie de brochure hebben ontvangen is het mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Graag nodig ik jullie uit bij mij thuis in Nieuwpoort om jullie te leren kennen. Tijdens dit gesprek kletsen we gezellig over jullie en de plannen voor jullie bruiloft, jullie interesses, jullie wensen en zal ik wat meer over mijzelf en fotografie vertellen. Ook is het mogelijk om wat albums te bekijken en door te bladeren, en nemen we alvast de opties door voor de mogelijkheden.

3 | Offerte & akkoord!

Na het kennismakingsgesprek stel ik een offerte voor jullie op aan de hand van jullie wensen. Deze offerte ontvangen jullie binnen 3 dagen na het gesprek. Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie er van vinden en hoor graag zo snel mogelijk of er nog iets aangepast mag worden of dat jullie akkoord gaan met de offerte zodat ik jullie trouwdatum in mijn agenda vast kan zetten!

Als jullie akkoord zijn met de offerte stuur ik jullie de factuur voor de aanbetaling. Daarna staat jullie trouwdatum vast in mijn agenda en hebben jullie een bruidsfotograaf geboekt!

4 | Definitieve dagplanning

2 tot 3 weken voor jullie bruiloft neem ik nog even contact met jullie op om de laatste dingen door te spreken voor jullie bruiloft. Graag ontvang ik dan ook de definitieve dagplanning van jullie inclusief alle adressen, tijden en telefoonnummers. Ook kijken we dan nog even naar het ontwerp van jullie bedankfoto als jullie hiervoor gekozen hebben.

5 | Jullie trouwdag!

Op jullie trouwdag zorg ik dat ik op de afgesproken tijd bij de bruid of bruidegom aanwezig ben. Ik zal jullie bruiloft met heel veel liefde en enthousiasme vastleggen, jullie dag moet een dag worden om nooit meer te vergeten! Ik vind het belangrijk om de kleine details en de grote momenten te zien en deze voor jullie in beeld te brengen. Een lach en een traan, een knuffel, jullie decoratie, alles wat bij jullie dag hoort! Zodat jullie een complete herinnering overhouden aan deze speciale dag.

Tijdens de kerkdienst of tussendoor maak ik eventueel de bedankfoto's en ouderalbums als jullie deze geboekt hebben. (Uiteraard mogen jullie meebeslissen over de foto's die daar op/in komen!)

6 | Preview + Jullie ontvangen alle foto's!

Na jullie trouwdag ga ik zo snel mogelijk aan de slag met de eerste foto's en ontvangen jullie binnen 5 dagen een online preview van 50-75 foto's om alvast na te kunnen genieten van jullie bruiloft.


Binnen 10-12 weken na jullie bruiloft lever ik alle foto's af in een online galerij en krijgen jullie een leuk pakketje met usb-stick en wat losse foto's thuisgestuurd.

7 | Trouwalbum

Als jullie alle foto's ontvangen hebben mogen jullie 85 foto's in de online galerij kiezen die jullie graag in het trouwalbum willen. Nadat jullie deze keuze hebben gemaakt ga ik aan de slag met het eerste ontwerp. Daarna volgen de correctierondes, er zitten er 2 inbegrepen bij de prijs. Ook mogen jullie een keuze maken voor de cover van jullie album, hier ontvangen jullie een aparte albumbrochure voor. Nadat jullie akkoord gegaan zijn met het ontwerp ga ik het album voor jullie bestellen. Jullie album wordt handgemaakt in Griekenland daarom is de levertijd ongeveer 4-5 weken voordat het album bij jullie in huis is.

Volg By Marit Fotografie op Instagram!