WELKOM!


Ik ben Marit van Straten, 21 jaar en woon samen met mijn man in Nieuwpoort. Woorden die mij omschrijven zijn spontaan, eerlijk, creatief en ondernemend. Het is mijn passie om liefdevolle, echte en persoonlijke momenten vast te leggen.

Het lijkt mij fantastisch om jullie liefde vast te leggen op beeld! Bekijk een paar blogs en scroll door mijn Instagram heen. Sluit mijn stijl aan bij jullie wensen? Neem dan contact met mij op!

Lieve groet, Marit

Fun Facts ;)

Waarom ik graag fotografeer?

De liefde die je ziet stralen, ieder met een eigen verhaal. Het is zo mooi om dat om te zetten in een herinnering!

Fulltime fotograaf

Vanaf april 2021 heb ik ervoor gekozen om fulltime bruidsfotograaf te worden, en met al ruim 20 bruiloften op de teller dit jaar ben ik heel erg blij!

Getrouwd

In mei 2021 ben ik dan eindelijk getrouwd met Ton, met hem ben ik 5 jaar samen. Wat was het leuk om het een keer van de andere kant te mogen beleven! Hoeveel werk het ook is zo'n bruiloft, het is het allemaal waard!

Lieve woorden

Familie de Jong

“Tijdens de shoot was er een ontspannen, prettige sfeer waarbij we onszelf konden zijn. Dit zie je terug op de foto's! Dezelfde avond kregen we een preview met een aantal foto's. Zo mooi! We konden ze blijven kijken :)
Dankjewel Marit voor de prachtige herinnering die je voor ons hebt vastgelegd!

Liefs Joran, Renske en Stan ❤️”

01 / 03